Wysłany: 2011-09-06, 06:26 [Want] Cokolwiek z Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie Rodzaj kolekcji: Pocztówki z PKiN
Witam serdecznie po raz kolejny. To już 3 raz zamieszczam tutaj ogłoszenie. 2 poprzednie obfitowały w zdobycie fantastycznych przedmiotów i dlatego mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo. Poszukuję czegokolwiek pochodzącego lub uwidaczniającego Pałac Kultury i Nauki w Warszawie. Szczególnie widokówek, które znajdują się w mojej galerii poszukiwane tutaj: http://woper.2ap.pl/polsk...szukiwane01.htm Ale szukam także innych rzeczy jak kubki, długopisy, znaczki, numizmaty dokumenty, literaturę, przypinki - czyli wszystko co łączy się z PKiN. Oczywiście wymienię się na co chcecie. Postaram się w zamian cos zaoferować co mogłoby być Wam przydatne. Czekam z niecierpliwością na posty. Z góry gorąco dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem.
Z polekcjonerskim pozdrowieniem - Tomasz.
Wysłany: 2011-09-06, 20:00
Rodzaj kolekcji: Autografy,karty tel.,bilety(wszystkie),pamiątki z PRL-u
Witaj.W kolekcji pamiątek z PRL-u mam ciekawy walor filatelistyczny z V zjazdu PZPR w 68 r.-ta pocztówka niestety nie jest do wymiany ,ale pozostałe -kartki,znaczki i kartę telefoniczną mogę wymienić za np: bilety (różne).
Wysłany: 2011-09-19, 21:43
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Cześć Tomku,
nie pamiętam czy masz już taka odznakę na szpilkę z PKiN?
pozdrawiam
DSCN4089.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 40,18 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum