Poszukuję gadżetów związanych ze studiem Pixar,
z filmów takich jak :
- Toy Story ( 1,2,3 )
- Potwory i spółka
- Gdzie jest Nemo
- Auta ( 1,2 )
- Dawno temu w trawie
- Ratatuj
- Iniemamocni
- Odlot
- Wall-e
Oraz ze studia Aardman - Wallace i Gromit, Baranek Shaun
Interesuje mnie dosłownie WSZYSTKO, ale może żeby było łatwiej to pokrótce napiszę o co chodzi :
NP:
- naklejki
- ulotki z kina
- dodatki do jedzenia
- kubki z figurkami z kina ( ew. same kubki w bardzo dobrym stanie, lub same figurki )
- figurki ( np z niespodzianek )
to takie przykłady, ale interesuje mnie tak jak napisałem wszystko i ważne jest dla mnie by było w minimum dobrym stanie.
W zamian mogę zdobyć wszystko, co będzie Wam potrzebne, co zbieracie.
Poniżej zdjęcie podglądowe z bohaterami wymienionych filmów.
Pozdrawiam,
Jakub
pixar.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 81,33 KB
wallace i gromit.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 23,24 KB
baranek shoun.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 31,99 KB
Ostatnio zmieniony przez KUBEK 2011-07-15, 10:44, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2010-08-18, 20:56
Rodzaj kolekcji: FIGURKI LEGO, gadżety filmowe
Interesowała by mnie tylko ta z Aut, więc może jak będziesz miał coś jeszcze to jakoś się ugadamy
EDIT
Popatrzyłem na to co kolekcjonujesz i zdaje mi się, ze miałbym jakieś karty z Władcy pierścienia,
i kilka autografów też by się znalazło. Ale to tak jak napisałem wyżej - jak znajdziesz coś jeszcze
z interesujących mnie rzeczy to będziemy się dogadywać.
Na zbyciu mam też dużo filmów na dvd z gazet ( o ile takie Cie interesują ? ), mam też trochę gier i książek na zbyciu.
Ostatnio zmieniony przez KUBEK 2010-08-18, 21:02, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-10-30, 17:07
Z powyższych rzeczy interesowałaby mnie pocztówka i żetony z Iniemamocnych.
Interesują Cie jakieś szczególne widokówki ? Za kalendarzykami mogę się porozglądać.
W razie czego od razu piszę, że temat dalej aktualny.
Karteczki do segregatora, naklejki, ulotki z kina i wszystko inne MILE WIDZIANE
Wysłany: 2010-10-30, 18:56
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki, widokówki
KUBEK napisał/a:
Z powyższych rzeczy interesowałaby mnie pocztówka i żetony z Iniemamocnych.
Interesują Cie jakieś szczególne widokówki ? Za kalendarzykami mogę się porozglądać.
Odłożone dla Ciebie. Widokówki najlepiej z nazwa miasta i herbem, również z mapkami. Zarówno polskie jak i zagraniczne.
Wysłany: 2010-12-08, 22:14
Rodzaj kolekcji: Wizytówki
Witam
Mam zalozony temat w dodatkach do czasopism o takich naklejkach
- 14 naklejek z filmu Mickey Donald Goofy Trzej Muszkieterowie
- 21 naklejek z reniferkiem Rudolfem
- 34 naklejek z filmu Ratunku jestem rybka
- 25 swiatecznych naklejek z postaciami z bajek disneya
dodatkowo posiadam naklejki z postaciami Looney Tunes
Nie zajmuje sie bajkami wiec nie wiem czy sa z tych studii filmowych ktore Cie interesuja, moge zrobic fotki
_________________ Zapraszam na strone internetowa poswiecona mojej kolekcji http://wizytowki.hpu.pl/news.php
Zachecam do rejestracji, ktora jest latwa i szybka.
Ostatnio zmieniony przez Wizytownik 2010-12-10, 09:14, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2011-05-26, 18:06
beatkaaa119922, kartami jestem zainteresowany, jednak posiadam w dalszym ciągu tylko tę kartę miejską, o której wspominałem, pojedyncze bilety z Krakowa i jeden bilet ulgowy z automatu z Warszawy
zgok, Madagaskar jest ze studia DreamWorks, interesują mnie jedynie gadżety związane ze studiami Aardman ( np Wallace i Gromit, Uciekające Kurczaki ), czy Pixar ( Toy Story, Auta itd. )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum