Wysłany: 2010-05-12, 19:49 [Want] Karty Football bubble gum Italy '90 (zielona seria) Rodzaj kolekcji: Pudełka z zapałkami;Stare Komputery/Konsole;Lego;Karty Football bubble gum
Poszukuję następujących kart Football bubble gum Italy '90 (zielona seria):
Król karo (Kocian)
Król pik (McLeish)
Król trefl (Maradona)
Dama pik (Careca)
10 kier (Butcher)
9 kier (Russ)
4 trefl (Scifo)
Na wymianę proponuję wstępnie poniższe karty ze zdjęcia.
Jeśli ktoś ich nie zbiera proszę pytać o cokolwiek, mam masę staroci różnego typu. Mój dziadek ma duży strych i nie przeszkadza mu moje "zbieractwo" ;)
Wysłany: 2010-05-12, 23:11
Rodzaj kolekcji: Pudełka z zapałkami;Stare Komputery/Konsole;Lego;Karty Football bubble gum
Byłoby świetnie.
W ten weekend będę na wspomnianym strychu i sprawdzę jakie mam historyjki z gumy do żucia Donald. Może też znaleźć się jakieś Turbo i Tazo (Gwiezdne Wojny 1997r.) - patrzyłem na Twoje wpisy. Mam też kilka korków (wino) jeśli jesteś zainteresowany.
Mogę powrzucać zdjęcia w weekend. Byłbym zobowiązany za zdjęcia kart :)
Wysłany: 2010-05-15, 09:58
Rodzaj kolekcji: Pudełka z zapałkami;Stare Komputery/Konsole;Lego;Karty Football bubble gum
Jokery będę miał dopiero za jakiś czas.
Oglądałem twoją galerię w picassie, ale nie znalazłem niczego co by mnie zainteresowało...
Może poszukaj jakichś zapałek? :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum