Wysłany: 2011-11-24, 18:30 [Want] Karty , zdjęcia itp. Rodzaj kolekcji: Autografy piłkarskie , reszta w podpisie !
Witam . Poszukuję : naklejek , plakatów , kart , zdjęć itp z wizerunkami obecnych piłkarzy (klub , czy reprezentacja nie ma znaczenia) . Po prostu szukam czegoś , na czym piłkarz mógłby złożyć swój autograf .
PS: Na forum nie wystawiłem jeszcze wszystkiego co mam na wymianę . Mam jeszcze sporo rzeczy , których nie wystawiłem z braku czasu. Jeśli poszukujesz czegoś konkretnego to napisz , być może posiadam dany przedmiot ;)
Wysłany: 2012-03-21, 18:35
Rodzaj kolekcji: Autografy piłkarskie , reszta w podpisie !
HarDy napisał/a:
mam karty adrenalyn 11/12 Berbatov, Young, Giggs, Nani, Anderson, Carrick, Ferdinand, De Gea! bo widze ze fan :D
A tak , jestem fanem i przyznaję , że kartami jestem zainteresowany . Jeżeli masz jeszcze jakieś inne ( nie muszą być Manchesteru United) to proszę o jakąś listę .
Jeżeli chodzi o Twoje zainteresowania , to znalazłbym coś bez problemu :)
Wysłany: 2012-05-08, 20:54 Re: Karty Rodzaj kolekcji: Autografy piłkarskie , reszta w podpisie !
KamilsonFCB napisał/a:
Rooney, Hernandez, Nani i Vidic
Jak najbardziej mnie wszystkie te karty interesują. Z Barcelony , to myślę , że coś by się znalazło , ale niewiele . Interesowałyby Cię plakaty obecnych lub byłych zawodników Blaugrany ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum