Wysłany: 2011-06-30, 09:38 [Want] Katalogi kart Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Poszukuje wszelkiej maści katalogów kart telefonicznych. Jeśli masz jakiś napisz na pewno się dogadamy.
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Wysłany: 2012-01-14, 08:19
Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Aktualne.
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Wysłany: 2012-01-19, 14:13
Rodzaj kolekcji: Karty telefoniczne polskie i zagraniczne - wymiana.
Witaj,
posiadam katalog kart zrobiony przez zemnie w exelu wdł. katalogu Ćwikowskich(trochę czasu na niego poświęciłem). Zawiera on numerację, zdjęcie awers i rewers, opis, nakład, rok. Są tam karty magnetyczne 1-1407, chipowe 1D-216D, promocyjne PM01-PM20, komercyjne 1K-146K oraz 1KD-81KD(w tym seria telefonów do mamy), specjalnego obiegu. Katalog aktualizuje na bieżąco. Czekam na propozycję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum