Wysłany: 2011-11-03, 01:43 [Want] KINDER NIESPODZIANKI Rodzaj kolekcji: kinder niespodzianki
Szukam figurek z serii Mysi Doktorzy ale razem z karteczkami.Wymienie każdą ilość na coś innego np.kalendarzyki listkowe,figurki kinder i nie kinder,M&M-sy,puzzle,długopisy reklamowe,smycze,karty telefoniczne ,znaczki polskie i zagraniczne itp.
Wysłany: 2012-02-19, 13:02
Rodzaj kolekcji: Kinder Niespodzianki
Posiadam cały zestaw Mysi Doktorzy, ale na wymianę mam:
1. San Gong - 2 szt
2. Czesio Łamaga - 1 szt
Nie widać na zdjęciach bo wczoraj doszła:
3. Mysia Piastunka - 1 szt
Z karteczek na wymianę posiadam tylko San Gong. Mogę te wyżej wymienione wymienić na inne z moich brakujących serii (jest tego sporo)
Wysłany: 2012-02-19, 14:05
Rodzaj kolekcji: kinder niespodzianki
mati_mat napisał/a:
1. San Gong - 2 szt
2. Czesio Łamaga - 1 szt
Z karteczek na wymianę posiadam tylko San Gong. Mogę te wyżej wymienione wymienić na inne z moich brakujących serii (jest tego sporo)
Nie bardzo zrozumiałam co Pani proponuje.
Te zdjecia to figurki bez kartek ?
Interesują mnie tylko wszystkie figurki z karteczkami lub same karteczki i puzzle DC-204 i 205 z karteczkami.
Proszę przysłac listę potrzeb.
Pozdrawiam
DANA
Wysłany: 2012-02-19, 14:07
Rodzaj kolekcji: kinder niespodzianki
DANA napisał/a:
mati_mat napisał/a:
1. San Gong - 2 szt
2. Czesio Łamaga - 1 szt
Nie bardzo zrozumiałam co Pani proponuje.
Te zdjecia to figurki bez kartek ?
Interesują mnie tylko wszystkie figurki z karteczkami lub same karteczki i puzzle DC-204 i 205 z karteczkami.
Czy ma Pani jakieś figurki na wymianę z serii Sporty Animals ?
Proszę przysłac listę potrzeb.
Pozdrawiam
DANA
Wysłany: 2012-02-19, 15:30
Rodzaj kolekcji: Kinder Niespodzianki
Przedstawiłem zdjęcia wszystkich rzeczy z serii Mysi Doktorzy.
Jeśli Cię interesują kompletne figurki z karteczkami to mam jedynie taki komplet San Gong'a
Natomiast jeśli interesują Cię jeszcze inne figurki bez karteczek to mam dodatkowo kolejnego San Gong'a, Czesio Łamagę i doszła mi Mysia Piastunka (karteczka od niej trafia do mojej kolekcji).
Niestety z serii Sports Animals jeszcze nic nie mam.
Jeśli chodzi o listę czego bym chciał to tego jest bardzo dużo, gdyż nie mam tego za wiele z pośród tego co wyszło. Ale np. Shrek, Rio, Kung Fu Panda, Iniemamocni, Cars, Funny Students, Dog Series, Simpsons, Smerfy, Duszki, Władca Pierścieni ... itp. Niektóre z w/w serii posiadam ale jak masz któreś to napisz a powiem Ci, czy mnie interesuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum