Wysłany: 2010-02-21, 12:57 [Want] Komiks Życie i czasy Sknerusa McKwacza Rodzaj kolekcji: Komiksy
Witam wszystkich serdecznie.
Poszukuję trzech tomów komiksu Życie i czasy Sknerusa McKwacza, autorstwa Dona Rosy, wydanego przez wydawnictwo Egmont w 2000/2001 roku. Pierwszy tom został wydany jako "Kaczor Donald wydanie specjalne 1/2000", drugi jako "Komiksy z Kaczogrodu tom I" a trzeci jako "Komiksy z Kaczogrodu tom III".
Wyglądają one tak:
Co mogę dać w zamian, hmm... Napiszcie co byście chcieli za te komiksy, to może akurat będę miał. Posiadam trochę figurek z bitewniaka Władca Pierścieni, sporo różnorakich kart/kapsli z chipsów(Cartoon Network, Heroes IV, Pokemon, Yugi-Oh itd), kilka zapalniczek z motocyklami i autami terenowymi, około 5 monet z czasów PRL'u(żadne unikaty z tego co wiem), Kinderki, długopisy, zabawki z McDonalda, parę kalendarzy, jakieś smycze, breloczki też się znajdą, czasopisma różnorakie, pocztowki, kilkanaście talii kart z Unimila i wiele innych, zależy co kogo interesuje to postaram się znaleźć.
Ostatnio zmieniony przez MateuszG 2010-02-21, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-21, 14:37
Rodzaj kolekcji: Komiksy
Byłem pewny, że ktoś na forum będzie miał właśnie pierwszy numer, gdyż był on najpopularniejszy i najczęściej kupowany Szkoda jednak że nie masz jeszcze drugiego lub trzeciego numeru.
Na wymianę rzeczy które Cię interesują mam mało. Kilka kości do gry(k6), z gier komputerowych miałem Morrowinda złotą edycję z Clicka numer 1/2009, ale muszę dobrze poszukać. Sprzętu komputerowego też trochę mam, ale większość jest dość stara i nie wiadomo czy działa. A oprócz tego co masz na liście byłbyś jeszcze czymś zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum