Wysłany: 2010-08-24, 19:05 [Want] Obrazki z gum GTI ciężarówki i motocykle Rodzaj kolekcji: Karty i plansze Wielkie Bitwy, obrazki Turbo, karty Motomania.
Witam.
Poszukuję następujących rzeczy:
- Turbo Super 2003: 22,95
- GTI Trucks: nr 16 (SCANIA 144L)
- GTI Moto: nr 8 (HONDA CBR 1100 XX)
- karty kwartet: Auta Drogie
- owijki Turbo
W zamian mogę zaoferować karty Wielkie Bitwy (posiadam wszystkie oprócz karty Bitwa nad Bzurą 1/12, plansze Wielkie bitwy te około 10, obrazki Turbo mnóstwo - masa, obrazki GTI Trucks również koło 20 sztuk, GTI Moto około 40 szt, GTI Auto około 60 szt, naklejki Power i Turbo Power kilka, owijki turbo mnóstwo - masa (zdjęcia poglądowe owijek, które mam na wymianę poniżej dla niedowiarków;) Ostatnie zdjęcie z owijkami na białym tle to owijki, których poszukuję (kilka z tych owijek jest już w drodze do mnie, ale nie wiem, czy dojdą w końcu, dlatego postanowiłem ich jeszcze nie usuwać ze zdjęcia) ;D. O zdjęcia reszty rzeczy pytać, chętnie wyślę zainteresowanym na maila ;) Oferty wymiany również kierować na maila xj220@vp.pl ;) w zamian za jedną z tych rzeczy jestem skłonny oddać 5-10 szt. naprawdę zależy mi na tych kilku rzeczach, bo są to ostatnie rzeczy, których mi brakuje ;)
Pozdrawiam
xj2201
Ostatnio zmieniony przez xj2201 2011-10-11, 19:12, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum