Witam, jak w temacie, poszukuję miniaturek alkoholi, o pojemności od 20 ml. do 50 ml. , ewentualne ciekawe pozycje mogą przekroczyć 50 ml.
Z rodzaju alkoholu , to głównie stare wódki krajowe przed i po wojenne, oczywiście wszystko inne też mnie interesuje, mniej lub więcej ale interesuje.
Gdybym nie miał czegoś na wymianę preferuję wymianę wiązaną, lub wymianę na banknoty Polskie.
Wysłany: 2010-12-29, 13:51
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi otwieraczy do piwa
Foxzulu napisał/a:
waldi napisał/a:
Poprosimy o fotki
bez komentarza.
Czemu bez komentarza !!!! co Panie kolego?
Skoro wiem ze ma Pan mini na Wymiane
stare Polskie miniaturki sa poszukiwane ,wiem bo zbieram te malenstwa od ponad 6lat pozdrawiam
Wysłany: 2010-12-29, 14:06
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
waldi napisał/a:
Foxzulu napisał/a:
waldi napisał/a:
Poprosimy o fotki
bez komentarza.
stare Polskie miniaturki sa poszukiwane ,wiem bo zbieram te malenstwa od ponad 6lat pozdrawiam
Waldi , Ty jednak jesteś dziwny. Pisałem Ci już chyba z 10 razy że nie posiadam żadnych minialkoholi na wymianę, jeżeli wymiana to tylko na coś innego . Ja już nie wiem jak mam Tobie to wytłumaczyć. Może lepiej będzie jak będziesz nie komentował moich postów , ani tu , ani na innych forach. Dostosuję się do Twojego zdania i zaniecham z Tobą tu i gdziekolwiek , wymian. Pozdrawiam.
Wysłany: 2010-12-29, 16:01
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi otwieraczy do piwa
Foxzulu napisał/a:
waldi napisał/a:
Foxzulu napisał/a:
waldi napisał/a:
Poprosimy o fotki
bez komentarza.
Waldi , Ty jednak jesteś dziwny. Pisałem Ci już chyba z 10 razy że nie posiadam żadnych minialkoholi na wymianę, jeżeli wymiana to tylko na coś innego . Ja już nie wiem jak mam Tobie to wytłumaczyć. Może lepiej będzie jak będziesz nie komentował moich postów , ani tu , ani na innych forach. Dostosuję się do Twojego zdania i zaniecham z Tobą tu i gdziekolwiek , wymian. Pozdrawiam.
Więc na innych forach Czyli jakich? to na ilu ty jestes zalogowany ? A jesli ty masz cos domnie Panie kolego to jest od tego Priv rozumie Pan to?i mysle ze nie ma sęsu dalej ciagnac tego tematu.A jesli chodzi o to że jestem dziwny to nie zna mnie Pan na tyle żeby mnie oceniać.!
Wysłany: 2010-12-29, 16:11
Faktycznie nie znam cię osobiście, oceniam tylko i wyłącznie po wypowiedziach w postach.
Tak, czy inaczej, proszę Cię nie wypowiadaj się więcej na moich postach, jeżeli nie masz konkretnej propozycji, a do dyskusji są inne tematy. Pozdrawiam.
Wysłany: 2010-12-30, 19:22
Raczej pełne, lecz jak są jakieś ciekawe to mogą być puste, co prawda puste nie mają dużej wartości, ale podeślij foto na priv. i co byś za to chciała. Pozdrawiam.
Wysłany: 2010-12-31, 13:25
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Kolego waldi ale z Ciebie upierd Myślałem że tylko tak do mnie ale widzę że do wszystkich.
Do tej pory nie wystawiłeś mi komentarza a to bardzo nieładnie jeśli ktoś robi Ci dużą przysługę.
Ale widocznie ten typ tak ma
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2010-12-31, 22:37
domimuseums napisał/a:
Kolego waldi ale z Ciebie upierd Myślałem że tylko tak do mnie ale widzę że do wszystkich.
Widzę że nie tylko ja mam takie odczucia. Pozdrawiam, i życzę pomyślności.
A koledze waldiemu , aby z nowym rokiem zmienił podejście do innych ludzi , oni przecież nie gryzą.
Monia jeżeli jest coś co mogę Ci za te puste buteleczki dać, to możemy się wymienić. Przejrzyj moje posty, a jak nie chcesz szukać napisz co mniej więcej chcesz, nie są jakoś zbyt wartościowe , ale jak masz je wyrzucić , to je wezmę. Pomyślności z Nowym Rokiem. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum