Wysłany: 2011-12-20, 20:10 [Want] Poszukuje naklejek Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Witam poszukuje wszelkiej maści naklejek, różnych firm, mogą być śmieszne poważne, wymienię na to co posiadam. Jeżeli masz jakieś ciekawe naklejki napisz, postaram zdobyć się to co Cię interesuje.
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Wysłany: 2011-12-20, 20:24
Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Ok to czekam, może dogadamy się wtedy inaczej odnośnie wymiany. Pozdrawiam
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Wysłany: 2011-12-20, 23:44
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
A na końcu zajrzyj też na moje naklejki, może coś z tych zagranicznych Ci się spodoba:
http://collections.pl/11292.htm
Jest też tam kilka polskich.
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2011-12-24, 06:51
Dziękuje wszystkim za oferty! Chciałem do precyzować swoje wymagania odnośnie naklejek, więc dziękuje za wszystkie przyrodnicze, sportowe, panini. Mi te naklejki są potrzebny do samochodu na tzw stickers bomb, ewentualnie na szybę. Jeszcze raz wszystkim dziękuje i czekam na dalsze ofert. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
Wysłany: 2012-01-04, 11:55
aktualne
Szkoda że nie chcesz sportowych naklejek,ponieważ również posiadam kilkanaście,których nie zbieram więc można by się wymienić. Jeżeli temat jeszcze aktualny to daj znać.
_________________ Podpis usunięty z powodu naruszenia regulaminu ~Morion
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum