Wysłany: 2011-01-13, 14:29 [Want] Poszukuję odznak z muzeów i Nocy Muzeów Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Poszukuję znaczków, odznak, przypinek z muzeów, zoo, skansenów i oceanariów z całego świata. Również interesują mnie odznaki niemieckich obozów koncentracyjnych, jenieckich oraz sowieckich łagrów i miejsc kaźni Polaków. Przyjmę na wymianę również odznaki związków byłych więźniów obozów. Poszukuję także odznaczenia Krzyż Oświęcimski.
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2012-02-28, 21:54, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2012-05-07, 00:14
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Nadal poszukuję a Noc Muzeów tuż, tuż... Bierzcie proszę dla mnie odznaki - pinsy, buttony, agrafki, plakietki i znaczki plastikowe - co Wam wpadnie w ręce w muzeach a można wpiąć i ma jakieś mocowanie lub został po nim ślad. Czasem wyciągają z przepastnych szuflad i szaf różne stare graty, m.in odznaki, sprzed 20 laty, z jakiś wystaw, imprez okolicznościowych. Nawet jeśli nie jesteście pewni czy się nie zdublują bo być może mam je w kolekcji - i tak bierzcie bo a nuż widelec nie mam... A jak mam to i tak obiecuję że się z Wami wymienię
Dzięki!
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2012-05-07, 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-05-11, 21:37
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Już widzę że są ciekawe te odznaki. Część rozpoznaję ale reszta jest trudna do identyfikacji.
Podeślij mi proszę fotkę na PW w większej rozdzielczości lub na maila. Zaraz go podeślę.
Dziękuję.
Wysłany: 2012-05-18, 10:30
Już w najbliższy weekend Noc Muzeów. Polecam się Waszej pamięci
Wysłany: 2012-05-21, 11:13
Udało się komuś zdobyć jakąś odznakę w Noc Muzeów?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum