Wysłany: 2012-02-01, 21:50 [Want] żetony Transformers Armada z chipsow Star Foods Rodzaj kolekcji: Chipsy
Witam, poszukuje tych wlaśnie żetonow.
Mam w zamian do zaoferowania ogromna kolekcje kart DB z chipsow, mnostwo Pokemonów, calkiem sporo Spinnerow, breloczki z DB itp. Jesli ktoś będzie mial interesujący mnie towar niech sie odezwie na gg:7458266 dogadamy się z pewnością.
Znalazco tego tematu za ileś lat jeśli takowy będziesz odezwij się i tak bo może wciąz bede tego poszukiwać.
Pozdrawiam.
Wysłany: 2012-02-22, 14:06 Re: żetony Transformers Armada z chipsow Star Foods Rodzaj kolekcji: Pokemon tazo, karty dragon ball chio
Ak napisał/a:
Witam, poszukuje tych wlaśnie żetonow.
Mam w zamian do zaoferowania ogromna kolekcje kart DB z chipsow, mnostwo Pokemonów, calkiem sporo Spinnerow, breloczki z DB itp. Jesli ktoś będzie mial interesujący mnie towar niech sie odezwie na gg:7458266 dogadamy się z pewnością.
Znalazco tego tematu za ileś lat jeśli takowy będziesz odezwij się i tak bo może wciąz bede tego poszukiwać.
Pozdrawiam.
Sprawa wyjaśniona, prawdopodobnie ruszyło sumienie po kilku moich wiadomościach i otrzymałem paczkę.
_________________ Napisz czego szukasz, a na pewno się dogadamy ;)
Ostatnio zmieniony przez MarcinW 2012-02-23, 14:35, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum