Wysłany: 2009-12-31, 14:16 [Want] Zippo benzynowe Rodzaj kolekcji: Zippo, monety, znaczki, karty telefoniczne, breloczki, inne
Jeśli komuś zawieruszyła się jakaś oryginalna zippo (jeśli ktoś nie ma pewności to sam stwierdzę), w jakimkolwiek wieku w jakimkolwiek stanie (choć by i pociąg po niej przejechał) to bardzo chętnie się dogadam
_________________ Przesyłkę wysyłam po otrzymaniu twojej przesyłki
Poszukuję przedmiotów związanych z Krótkofalarstwem, CB, PMR
anteny wszelkiego typu oraz radia .
Wysłany: 2010-01-01, 12:27
Rodzaj kolekcji: Zippo, monety, znaczki, karty telefoniczne, breloczki, inne
alibaba napisał/a:
A co to takiego jest może troszkę jaśniej .
hah przepraszam czasami zapominam że nie wszyscy znają :P Jest dokładnie tak jak mówi Rosomak. (można kliknąć moją stronę w moim profilu i dowiedzieć się więcej :) )
Rosomak napisał/a:
ps. chcesz mam jedna z ryską po pociągu...
- powaga ? to jestem zainteresowany :P a masz może jakieś foto (najlepiej rzeczy było widać spód) ?
Wysłany: 2010-09-04, 16:20
Nikt nic nie ma ? - jak by ktoś jednam miał na zbyciu to oferuję również ciekawsze rzeczy niż w linku (np monety, karty telefoniczne polskie magnetyczne i zagraniczne chipowe, zestaw płyt od coca-cola, jakąś drobne elektronikę prasę książki itd itp - na pewno się dogadamy )
Wysłany: 2010-09-07, 22:14 zippo Rodzaj kolekcji: odznaczenia
mam zippo ale taką "mniejszą" wersję, na spodzie przed napisem 2 pionowe kreski i za napisem też 3, ja ją mam od ok 1999r. środek też oczywiście oryginał. tylko na wymianę, polskie współczesne pieniądze mnie nie interesują, nie zbieram:)
Ostatnio zmieniony przez Rosomak 2010-09-07, 22:47, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-09-11, 10:23
Hm no jeśli już wspominasz to nawet Ci powiem - pionowe będą starsze '68 rocznik ten kennecott dokładnie :)
Wracając do tego co poszukujesz - tj jak się domyślam odznaczenia? - jakieś konkretne ? masz może jakąś galerię swoich zbiorów żebym tak chociaż wzrokowo wiedział czego mam szukać po strychach ?
oczywiście wszyscy wiedzą ,że zapalniczki ZIPPO są warte mniej więcej od 80zł w górę i KAŻDA (dowolnie z jakiej serii czy z jakich lat) ma dozywotnią gwarancję firmy, czyli w razie wszelkich zarysowan, zniszczen czy ułamań wystarczy wysłac zapalniczke na adres firmy i oni ją albo ZA DARMO naprawią albo wyślą NOWĄ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum