Co prawda już rozesłałem życzenia do wszystkich z osobna, ale jeszcze tutaj Wam trochę pożyczę.
No i jak ktoś będzie chciał dołączyć się do życzeń to będzie miał gdzie.
Życzę Wam, żeby te Święta były wytchnieniem od codziennej krzątaniny.
Niech będzie wesoło, serdecznie i rodzinnie.
I niech karetka nie jedzie do Was na sygnale z powodu zakleszczenia się między krzesłem i stołem.
Jeśli ktoś chce dołączyć się do życzeń, to mile widziane będą kolektybilia z waszego kręgu zainteresowań z motywem bożonarodzeniowym.
Niekoniecznie z waszych zbiorów.
Wysłany: 2011-12-24, 14:14
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Dziękuję i nawzajem.
Dla wszystkich forumowiczów zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
Muzeum Schulza USA.jpg
Plik ściągnięto 667 raz(y) 22,87 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2011-12-24, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-12-24, 14:56
Rodzaj kolekcji: Monety, banknoty, medale, odznaki, rzeczy z logiem Chelsea Londyn, Radomsko
Jestem świadomy, że cokolwiek bym nie napisał, to tak czy siak nie przebije tych superowych, wierszowanych życzeń, które to, jak i wszyscy użytkownicy Naszego forum, dostałem na e-mail, dlatego też oprócz tradycyjnego 'Wesołych Świąt', życzyć Wam mogę tylko smakowitych, niekończących się pierożków oraz wspaniałych nabytków do waszych kolekcji w nadchodzącym nowym roku. :D
Wysłany: 2011-12-24, 15:16
Rodzaj kolekcji: Wizytówki
Dziękuję za życzenia i również przyłączam się do powyższych, życząc Wszystkim Forumowiczom zdrowia, szczęścia i sukcesów na tle kolekcjonerskim. Pozdrawiam
_________________ Zapraszam na strone internetowa poswiecona mojej kolekcji http://wizytowki.hpu.pl/news.php
Zachecam do rejestracji, ktora jest latwa i szybka.
Ostatnio zmieniony przez Wizytownik 2011-12-24, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-12-29, 18:19
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Zgrredek, moja córka uszyła Tobie czapeczkę - trochę po mikołaju - ale na następne święta w sam raz :)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
DSCN4650.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 43,33 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum