Wysłany: 2011-03-18, 18:43
Rodzaj kolekcji: monety, banknoty, bilety komunikacyjne
Jak rozumiem, widokówki z zagranicy interesują szanowną koleżankę? Za Dubaj to bym się wymieniła. O ile jest to WIDOKÓWKA, to nie potrzebuję zdjęć. Czy mogę prosić o jakiś spis miejsc z których posiadasz kartki? Jeśli masz ich tylko 70, to będzie łatwiej niż z moją kolekcją.
Pozdrawiam.
_________________ Monety z zagranicy, bilety komunikacyjne, ale i przyjmę 2 zł GN --> to nie jest przypadkowa kolejność. Najchętniej przyjmuję monety.
Wysłany: 2011-03-19, 09:13
Rodzaj kolekcji: Pocztówki dodatki z czipsów ew. numizmatyka :)
Na pocztówce z Dubaju jest zdjęcie największego budynku świata , który się tam znajduje . Jest nieco większa od standardowych. Nie wiem czy Ci to odpowiada , a jeżeli tak , to twój układ mi się podoba.
Wysłany: 2011-03-21, 13:54
A ta pocztówka z Dubaju jest zapisana, czy nie?
To, że jest większa nie ma znaczenia. To, czy zapisana też nie, tylko nie wiem, czy mam skanować pocztówki z Chin zapisane, czy nie.
_________________ Monety z zagranicy, bilety komunikacyjne, ale i przyjmę 2 zł GN --> to nie jest przypadkowa kolejność. Najchętniej przyjmuję monety.
Wysłany: 2011-03-25, 20:16 : ) Rodzaj kolekcji: Pocztówki dodatki z czipsów ew. numizmatyka :)
Najbardziej spodobała się mi widokówka 4 na górze .
Chociaż , wolałabym jakąś konkretną widokówkę ,
na której jest napisana w jakimkolwiek języku nazwa miasta i państwa .
Nawet samego miasta .
Więc , jak nie będziesz miała zupełnie nic innego , wezmę te Chiny,
chociaż mam nadzieję , że coś znajdziesz !
Wysłany: 2011-03-26, 12:31
Akurat ta widokówka, którą wybrałaś, jest podpisana ;) Szczerze mówiąc, nigdy nie wpadła mi w łapki pocztówka z Chin, która miałaby jakiś duży napis. Ale, droga Oleńko, jeśli chciałabyś raczej pocztówki z napisami, to poszukam coś w moich zbiorach. I to nie tylko z Chin!
Wysłany: 2011-03-27, 15:17
Rodzaj kolekcji: Pocztówki dodatki z czipsów ew. numizmatyka :)
beatkaaa119922, dziękuję za propozycję , ale nie dziękuję , bo nawet nie miałabym się czym wymienić !
Aleksis. Nie tak dosłownie z napisami , ale raczej wiesz o co mi chodzi :)
Jeżeli nie będzie z Chin i będzie tak samo atrakcyjna , to nie mam nic przeciwko !
Czekam na odpowiedź ! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum