Wysłany: 2009-10-25, 23:21 Wielkie Bitwy, Motomania, Mistrzostwa Świata Star Foods 2002 Rodzaj kolekcji: Karty i plansze Wielkie Bitwy, obrazki Turbo, karty Motomania.
Mam na wymianę karty Wielkie Bitwy, Motomania i Motomania 2, Mistrzostwa świata Star Foods 2002, poszukuję plansz Wielkie Bitwy (Grunwald, Orlean, Racławice, Trafalgar, Austerlitz, Wiedeń) oraz dwóch kart z Mistrzostw Świata Star Foods 2002 kart z flagą Kostaryki i Irlandii. Chętnie też mile widziane obrazki Turbo;)
Wszystko widać na zdjęciach poniżej;)
Edit: karty Mistrzostwa Świata Star Foods 2002 Kostaryka i Irlandia zdobyte:)[/u]
Ostatnio zmieniony przez xj2201 2009-11-15, 15:01, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2009-10-27, 21:49
Rodzaj kolekcji: Karty i plansze Wielkie Bitwy, obrazki Turbo, karty Motomania.
Bizonas dla Ciebie mam z tych które podałeś numerki 29 i 59, widać je na zdjęciu poniżej. Sorki za jakość zdjęcia, nie mam w chwili obecnej cyfrówki, zdjęcia robione telefonem Nokia 6120 Classic 2 megapixele. Jeśli chodzi o karty Motomania to mam całą kolekcję, te które widać to podwójne które mam na wymianę, pytać o numery kart mam ich w pierony i trochę podwójnych:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum