Wysłany: 2010-01-28, 10:57 wzmacniacz - promocyjne od czekolady Rodzaj kolekcji: Kapsle, nakrętki i inne
Witam! Mam do zaoferowania jedno opakowanie po czekoladzie, wytwórca nieznany, czekolady która była nagrodą w jakiejś loterii w centrum hadlowym Osowa w Gdańsku!
Poszukuję nakrętek od polskich alkoholi, część mojej kolekcji jest juz na mojej stronie www.zubero.netten.pl , zachęcam do luknięcia
Wysłany: 2010-01-29, 17:01
Rodzaj kolekcji: Kapsle, nakrętki i inne
Opakowanie jest jak najbardziej dostępne! Prosiłbym o zdjęcia Twoich nakrętek z góry i z boku najlepiej, ponieważ najwięcej różnic jest właśnie tam
Dziś wyjeżdżam do francji na kilka dni i nie wiem czy będę miał neta na miejscu. Nieprzejmuj się jakbym przez kilka dni nie odzywał się.
Fotki najlepiej podeślij na zubero@poczta.fm, opakowanie rezerwuje dla Ciebie!
Pozdrawiam
Wysłany: 2010-07-19, 10:14
Rodzaj kolekcji: Kapsle, nakrętki i inne
nadal czekam na zdjęcie Twoich nakrętek. Nakrętki z Lublina mam juz na stronie więc mozesz zobaczyć czy je juz mam! Czekam na zdjęcie tych ze Szczecina.
No a jak nie jestes już zainteresowany tym pudełkiem to moze komuś innemu się przyda.
Ostatnio zmieniony przez wzmacniacz 2010-07-19, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum