Autor
Wiadomość
Zawieszki hotelowe "Nie przeszkadzać"
Mijagi123
Wysłany: 2010-12-03, 11:32 Zawieszki hotelowe "Nie przeszkadzać"
Rodzaj kolekcji: bilety wstępu i parkingowe
Poszukuję zawieszek hotelowych "Nie przeszkadzać" (Do Not Disturb)
_________________ Zbieram lotnicze karty pokładowe, kupony lotto, kołnierzyki na nóżki pokali i bilety: wejściówki, parkingowe oraz zagraniczne komunikacyjne
Foxzulu
Wysłany: 2010-12-03, 12:45
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
Witam, mam taką jedną. I nie bardzo wiem co mogę od Ciebie za nią chcieć. Pozdrawiam.
ZAWIESZKA.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 46,46 KB
gilus32
Wysłany: 2010-12-03, 20:21
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Może taka:
Nie_przeszkadzać.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 52,1 KB
_________________ Zbieram pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ i autografy.
Mijagi123
Wysłany: 2010-12-05, 18:40
Foxzulu napisał/a: Witam, mam taką jedną. I nie bardzo wiem co mogę od Ciebie za nią chcieć. Pozdrawiam.
Takiej nie mam, chętnie bym ją przejął. Pomyśl za co
_________________ Zbieram lotnicze karty pokładowe, kupony lotto, kołnierzyki na nóżki pokali i bilety: wejściówki, parkingowe oraz zagraniczne komunikacyjne
Mijagi123
Wysłany: 2010-12-05, 18:41
gilus32 napisał/a: Może taka:
Takiej też nie mam
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku