Wysłany: 2010-03-09, 20:35 zbierasz naklejki z owocow? Rodzaj kolekcji: naklejki z cytrusów itp.
karty telefoniczne
zbierasz naklejki z owocow? napisz od kiedy je zbierasz i ile ich masz?
pojedynczych oczywiscie! =)
_________________ na wymiane: naklejki z owocow, dlugopisy, znaczki, podstawki pod kufle, karty tel.
zawsze aktualna lista do wymiany www.naklejkizowocow.pl/kolekcje
Wysłany: 2010-03-23, 22:24
Rodzaj kolekcji: KAPSLE, pudełka od zapałek, niektóre dodatki do chipsów...
Ostatnio dzięki twojej mobilizacji i z ciekawości policzyłem i wyszło mi 448 sztuk, ciekawy jestem jak ten wynik przedstawia się wśród innych kolekcjonerów, Ty też coś napisz o swoich nalepkach Zbieram już jakieś 10 lat, ale "nie na poważnie", tzn jak zobaczę coś nowego w sklepie to dochodzi mi nowa nalepka
Wysłany: 2010-03-24, 18:47
Rodzaj kolekcji: nalepki z owocow cytrusowych
mam do wymiany ok 250-300 sztuk ,owoce i cytrusy,wymiany najchetniej poprzez skayp,zdjecia moge wyslac e-mailem.moj zbior jest,,,rozwojowy,,,ok3500szt. pozdrawiam
Wysłany: 2010-03-25, 21:22
Rodzaj kolekcji: KAPSLE, pudełka od zapałek, niektóre dodatki do chipsów...
bogdan0053 napisał/a:
moj zbior jest,,,rozwojowy,,,ok3500szt
Wow, nieźle
Ja to często mam duże przerwy zanim mi coś dojdzie, za zwyczaj jak jest się w jakimś większym sklepie to są jakieś "plony". Pamiętam jak kiedyś wracałem ze sklepu, to miałem obie ręce do połowy oblepione nalepkami (pod bluzą) A teraz to tylko czasami mi dojdzie 1, 2 nalepki... ale to i tak dobrze, bo miejsca w biurku zaczyna mi brakować;)
Wysłany: 2010-09-24, 14:14
Rodzaj kolekcji: Zbieram widokówki z miastem Radomsko (Noworadomsk).
Mama mojej koleżanki otworzyła właśnie sklep spożywczy i...mogę teraz bezkarnie odklejać naklejki z owoców ;)
Mam pytanie: na co najlepiej naklejać naklejki: folia, papier...???, żeby później nadawały się do wymiany.
Gdzie - oprócz jabłek, cytryn, papryki i bananów - są jeszcze naklejki?
Wysłany: 2010-09-27, 16:26 naklejki Rodzaj kolekcji: nalepki z owocow cytrusowych
najlepiej przyklejac do koszulek foliowych na dodumenty/po rozcieciu.gdzie sa? mango,cytryny.kiwi arbuz,pomarancze,,sztuka polega na tym ze ,najgesciej,,lepionym cytrusem jest banan,czekam na wymiany pozdrawiam
Wysłany: 2011-09-18, 15:46
Rodzaj kolekcji: naklejki z cytrusów itp.
karty telefoniczne
ja mam niecale 2000
_________________ na wymiane: naklejki z owocow, dlugopisy, znaczki, podstawki pod kufle, karty tel.
zawsze aktualna lista do wymiany www.naklejkizowocow.pl/kolekcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum